Neem een duik in het diepe met de Startcoach DenkTank

| 11 feb |

In samenwerking met Startcoach wil Startersnetwerk Hoeksche Waard op donderdag avond 11 februari startende ondernemers de gelegenheid geven om met een aantal Startcoaches en ervaren ondernemers te sparren en gratis advies te krijgen.

Deelnemers kunnen op deze avond hun ideeën of problemen voorleggen aan het panel van deskundigen. Loop jij momenteel ergens tegenaan met je onderneming dat je graag eens tegen wat meer ervaren ondernemers zou willen aanhangen? Wil je gaan starten, maar is je ondernemersplan nog niet waterdicht? Ben jij op zoek naar een duwtje in de goede richting? Of wil je gewoon wat advies van succesvolle ondernemers? Twijfel niet en schrijf je in voor deze avond.

De organisatie kan op deze avond 8 tot 10 ondernemers een plek geven bij de Denktank. Bij succes of op verzoek zal de avond vaker worden georganiseerd.

Het raadplegen van de Denktank is gratis en vindt op donderdag 11 februari plaats van 19:00 tot 21:30 uur via Zoom. Deze avond is niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook zeker voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen. Aanmelden kan via www.startersnetwerkhoekschewaard.nl of www.startsmarthw.nl

Stichting Startcoach helpt startende ondernemers met het zetten van de eerste stappen. Een half jaar lang begeleidt een ervaren ondernemer een starter bij verschillende aspecten van het ondernemerschap. Startersnetwerk Hoeksche Waard bestaat uit een groep ondernemers die op een informele, gemoedelijke manier bijeen komt om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap. Sinds 21 oktober 2020 streven de twee organisaties ernaar hun doelgroep gezamenlijk te benaderen.