Inzameling oud papier in Klaaswaal, ’s-Gravendeel en Westmaas

In verband met de aanscherping van de Corona maatregelen hebben een aantal verenigingen besloten om geen oud papier op te halen. De RAD zal de huis-aan-huis inzameling van het oud papier tijdelijk overnemen.

Dit geldt voor de volgende verenigingen op ondergenoemde data: Prinses Juliana Klaaswaal vrijdagavond 5 februari wordt zaterdagmorgen 6 februari Showkorps Juliana ’s-Gravendeel zaterdag 13 februari Muziekvereniging NLS ‘s-Gravendeel zaterdag 13 februari

Inzameling en avondklok

Knipscheer Strijen haalt elke 2e dinsdag en 2e woensdag in de avonden het oud papier op. Nu de overheid een avondklok heeft ingevoerd, zullen de vrijwilligers vanaf 17.30 uur starten met de inzameling.

Aanbiedregels

De RAD hanteert daarbij de volgende aanbiedregels:

· Het oud papier moet op de aanbiedplaats van de huishoudelijke containers voor GFT- en restafval worden aangeboden.

· Het oud papier moet samengebundeld en verpakt in dozen worden aangeboden.

· Het oud papier moet uiterlijk 8.00 uur op de aanbiedplaats staan.

· Het oud papier dient schoon en droog te zijn en mag geen vervuiling bevatten, zoals pizzadozen, plastic, piepschuim, glas of hout.