Winnaar Facebook uitslag tekenwedstrijd Bibliotheek

Op de Facebookpagina van de Bibliotheek vind je niet alleen goede leestips en aankondigingen van allerlei leuke activiteiten in coronatijd maar ook af en toe een boeiende prijsvraag. Zo ook de oproep om een mooie tekening te maken.

Uit alle inzendingen is Joy Beijer (9 jaar) uitgekozen als winnaar. Zij tekende Starshine en Tin-Can, 2 paarden uit haar favoriete boekenserie van Star Stable – Soul Riders geschreven door Helena Dahlgren. De serie bestaat uit 3 boeken, het derde deel komt dit voorjaar uit in Nederland. Ze kan niet wachten om ook dit deel 3 te kunnen lezen! Gefeliciteerd Joy! Ondertussen kan ze van haar welverdiende prijs, Lampje van Annet Schaap, genieten.

Haar tekening is op de Facebook pagina van de Bibliotheek te bewonderen. Volg de Bibliotheek op Facebook en Instagram voor meer inspirerende ideeën en gouden tips.