Vergeten vinyl in ‘de platenkast’

Herken je dat? Je hebt eigenlijk teveel elpees, singeltjes en cd’s die weggestopt zitten ergens onderin een cd-rek, of achterin een lade of kast. Ook die ‘gebrande’ kopietjes … Je ziet ze soms niet eens meer óf je gooit ze niet weg. Maar goed ook, want eigenlijk zitten daar soms tóch leuke stukken tussen. In de komende afleveringen draait Richard Zegers een aantal van die ‘vergeten’ cd’s en vinyl uit eigen voorraad, met soms verrassende keuzes… variërend van Pop tot Soul en andere muziekstromingen.. Luister je mee? Misschien herken je een aantal. Verder uiteraard weer een flinke portie Blues, Country, Soul, Americana, Westcoast en Singer/Songwriter. Deze dinsdagavond, van 21 tot 23 uur. Reageren kan ervoor of erna per mail naar “deplatenkast@omroephw.nl” Hieronder vast zo’n ‘vergeten’ nummertje…