The Band CAMINO – Roses (ITP: week 2)

Deze week is The Band CAMINO – Roses onze ‘In The Picture’-track.

The Band CAMINO uit Memphis, Tennessee is in 2015 begonnen met z’n vijven, maar inmiddels bestaat het uit het trio Jeffery Jordan, Spencer Steward en Garrison Burgess. The Band heeft inmiddels drie EP’s uitgebracht (“Try Hard” (2019), “Heaven” (2017) en “My Thoughts On You” (2016)), en een hele rits aan singles die alleen al in de VS meer dan 70 miljoen streams hebben opgeleverd. Afgelopen december verscheen de single “Roses”. Dat is de eerste single van het debuutalbum van de band, dat naar verwachting dit jaar via Elektra Records zal verschijnen. In de track “Roses” kijkt The Band CAMINO terug op de uitdagingen van 2020, waarin ze twee arenatours afgelast zagen worden en tijd vonden voor reflectie. “Roses” van The Band CAMINO is deze week ITP bij RadioHW.

 

 

 


Artwork by: