Online Winterbingo World Servants

bingo

| 23 jan |

Na het succes van vorig jaar konden we niet anders dan nog een keer een bingo te organiseren! Vanwege alle omstandigheden deze keer wel een online bingo via Zoom. De online bingo is op zaterdag 23 januari om 19:30. Ongeveer een uur van tevoren krijgt u een link via de mail toegestuurd om mee te kunnen spelen via Zoom. Ziet u/ zie jij het helemaal zitten en wilt u/ wil jij een avondje gezelligheid en ook nog kans maken op leuke prijsjes? Dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar winterbingoklaaswaal@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 19 januari. Het is belangrijk dat u in de mail aangeeft met hoeveel sets bingokaarten u meespeelt (hoeveel personen). Als gezin samen spelen met een kaart mag ook, maar het is natuurlijk veel leuker om tegen elkaar te spelen! Daarnaast vragen wij u uw adres te vermelden in de mail, want de bingokaarten worden in de week voor de bingo bij u door de brievenbus gedaan. Wij vragen €10,- per persoon voor 4 rondjes bingo. Na aanmelding krijgt u een mail terug met een tikkie om te betalen. De opbrengst is natuurlijk voor Ghana! Wij hebben er enorm veel zin en hopen u en jou 23 januari online te zien!