Kees Bos: Virtuele Verhalenverteller op FB-pagina “Klaaswaal in vroeger tijden”!

De beheerster van de Facebook-pagina “Klaaswaal in vroeger tijden”, plaatste onlangs foto’s van het dorpsfeest van 31 jaar (1989) geleden ter ere van 450 jaar Klaaswaal. Daarna deed ze een oproep aan alle leden of zijzelf of mensen de ze kennen nog foto’s hebben van dit dorpsfeest. 

Kees Bos was in die tijd amateurfotograaf en heeft op de dag van het feest veel foto’s gemaakt en gebundeld. Hij gaf gehoor aan de oproep en heeft daarna dagelijks foto’s gedigitaliseerd en onder andere op de Facebook-pagina geplaatst. Kees Bos werd gebombardeerd als virtueel verhalenverteller.

Vorige week heeft hij de laatste foto’s gepost en met maar liefst 85 pagina’s is het een mooie collage geworden van het feest. Kees heeft vele positieve reacties mogen ontvangen, daarnaast werden er nog meer foto’s geplaats van dit feest door overige leden van “Klaaswaal in vroeger tijden”. 

Kees vertelde in HWLive Actueel ook enthousiast over zijn periode als amateurfotograaf.