Dodelijk ongeval in Oud-Beijerland

Aan de Plaatseweg in Oud-Beijerland is op zondagochtend 10 januari een auto van de weg geraakt en belandde ondersteboven in de sloot. De inzittende, een man (25) en vrouw (21) uit Oud-Beijerland zijn daarbij omgekomen. Volgens de politie heeft de gladheid een rol gespeeld

Het ongeluk gebeurde rond negen uur. De hulpdiensten inclusief traumahelikopter waren snel ter plaatse. Hulp mocht echter niet meer baten. 

De politie doet onderzoek naar het ongeval. 

Op Facebook laat burgemeester van Hemmen weten dat hij diep geraakt is door dit tragische ongeval met vreselijke afloop. “Nog zo jong en ineens weggerukt uit het leven. Zo’n onvoorstelbaar groot verlies is niet in woorden uit te drukken. Sterkte voor de nabestaanden, families, vrienden en betrokken hulpverleners.

Nadat hij geïnformeerd was door de Officier van Dienst, heeft de burgemeester de betrokken hulpverleners opgezocht in de kazerne in Oud-Beijerland. “Dit soort ongelukken zijn pittig voor onze mannen en vrouwen van de hulpdiensten. Erg onder de indruk van de professionaliteit, betrokkenheid en respect waarmee ze dit werk kunnen doen.”, schrijft hij.