De Platenkast “Avondklok-proof”

De muziek in de Platenkast laat zich niet tegenhouden anders dan de klok van 23 uur…want dan zijn de 2 heerlijke muziekuurtjes weer voorbij… Maar niet zonder een aantal luisterparels gehoord te hebben! Wat dacht je van oude bekenden als Three Dog Night, Neil Young, Boz Scaggs en Dionne Warwick? 2 lekkere Blues songs van JL Hooker en Canned Heat en een paar Gouwe Ouwen. Maar ook onbekende artiesten want heb je weleens gehoord van Dan Auerbach, Dead Horses of Adia Victoria? of Buck Meek met zijn release dit jaar? Verder een lastige keuze wie de mooiste versie heeft van “Handbags & Gladrags”. Artiest Van De Week is Justin Townes Earle, juist , de zoon van… en helaas zeer recent niet meer onder ons… Blues, Soul, Westcoast, Americana en wat Indie. Beleef de muziek-bubble maar mee met radio-host Richard Zegers, deze dinsdagavond van 21-23 uur. Hieronder alvast een leuke muziektrack van Justin Townes Earle. Tot dinsdag!