Club96 Rock before the Clock!

Vorige week door omstandigheden geen uitzending, deze zaterdag weer een live uitzending vanuit Studio II. Soul, Funk Disco en een tikkie djezz, maar vanavond ook Oldskool Funk en disco muziek op de playlist gezet door mijn sidekick.

Ook had je nog wat Northern Soul te goed, meer over deze manier van leven en een nog steeds levendige Dance Scene in deze show. Zie clip hieronder van Frankie Valli, dit nummer is speciaal omarmd door de Northern Soul scene, om door op Northern Soul gedraaid te worden moet een plaat voldoen aan-> swingende beat en commercieel moet het onbekend zijn.

Deuren open 1800-2000 uur: Presentatie Norbert Ketting, Spijker Hantelmann

Wordt lid van Club96! en je kan meteen live reageren, ook met de handige Whatsapp knop.

=Staying in is the new going out=