Club 96! Stompers, Floaters, Floorfillers.

Van harte welkom weer bij Club 96! Zaterdagavond laten we u kennismaken met Northern Soul, met wat inkijk in deze kant en klare nostalgie van deze dance scene. Gedurende de twee uur durende show laten we naast de gebruikelijke dosis Soul, Funk, Disco en een Tikkie Djezz ook wat Northen Soul horen.

Zie hieronder de clip van Frankie Valli and the Fur Seasons met “The Night”!

Dit nummer is tot het lijflied gebombardeerd van deze Underground Scene, dit vanwege zijn heavy bass production en strong beat en ook, omdat het commercieel nooit een hit is geworden, bij elkaar de hoofdingrediënten om als plaat gedraaid te worden in de Clubs.

Live vanuit Studio II zaterdagavond 1800-2000 uur. Presentatie: Norbert Ketting. Reageren kan met de WhatsApps button op de FB pagina van Club96! (link).

Ennuh Plus Club96! gaat langzaam denken aan een echt Club96! feest na de Lockdown.

=Staying in is the new going out=