Café HW, het enige café wat open is.

Pak de borrelnoten er maar alvast bij, want vanavond is er weer een uitzending vanuit Café HW, muziek, cultuur, roddel- en borrelpraat, wilt u erbij zijn dat kan op FM96.0 of via de Omroep website.

Open van 2000-2200 uur. Gastheren Richard Zegers, Norbert Ketting en Sem Bakkers.

Met een bomvol programma:

Belgasten, wie zit erachter de online webshop “Gerse Sokken”, wonen en tegelijkertijd ook werken in een camper met “nomadnessinmybus”, auto rijdt radiostation binnen en we spreken met de presentator van LOS radio die toen met de uitzending bezig was en we praten met Ad Snoek met zijn “pepernoten fabriek“, welke weer terug gaat naar Numansdorp.

Verders nog een hilarisch stukje uit De Steen en Been show van Jack Spijkerman en nieuwe platen vliegen om je oren met vinyl releases deze maand. En natuurlijk zoals u van ons gewend bent, te gekke muziek.

= Tot vanavond in Café HW=