BoekStart: voorlezen & knutselen in Puttershoek

In februari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard (onder voorbehoud van heropening bibliotheek) de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is `geen zin´. 

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 26 februari in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost EUR 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder. 

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Wil je meedoen met je kleintje?

Meld je dan snel aan in de agenda op de website www.debhw.nl/agenda want er is beperkt plaats i.v.m. het corona protocol.

Vooraf aanmelden is verplicht. We houden ons aan het corona protocol dat op dat moment geldt.