Veel films te zien in Theater het Kruispunt

Ondanks dat er in het theater op dit moment maar maximaal 30 bezoekers welkom zijn, blijft Theater het Kruispunt open. Aankomende weken zijn er veel films te zien. Kaskrakers uit Hollywood, Nederlandse bestsellers, jeugdfilms en internationale parels die te zien waren op diverse filmfestivals.

In samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht (KijkopWelzijn) programmeert het theater films voor een kinderen en jongeren in Barendrecht. In het kader daarvan zijn films als Casanova’s, Roald Dahl’s The Witches en Bigfoot Family binnenkort te zien.

In de Kerstvakantie vertoont het Barendrechtse theater een aantal heerlijke Kerstfilms op het witte doek; Last Christmas, The War With Grandpa en de concertregistratie van superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins. In het nieuwe jaar zijn onder andere de romantische komedies Zwaar Verliefd! 2 en Casanova’s te zien.

Het filmprogramma wordt continu aangevuld. Bekijk alle films en reserveer direct kaarten via www.theaterhetkruispunt.nl/films.