Wij zoeken een WordPress ontwikkelaar

Omroep Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de Hoeksche Waard met radio en tv programma’s. Maar ook online is Omroep Hoeksche Waard actief met website en app. Je vind daar het nieuws uit de Hoeksche Waard, onze programma’s en meer audio en video content, toegespits op de Hoeksche Waard.

Onze online activiteiten groeien hard en daarom zijn we op zoek om ons webteam uit te breiden met een WordPress ontwikkelaar.

Herken jijzelf hierin?

  • Je hebt kennis van WordPress en bekend met de hedendaagse web technologie?
  • Je wilt nadenken en helpen met het uitvoeren van nieuwe site onderdelen?
  • Je hebt een paar uurtjes per maand tijd en je kan zelfstandig werken?
  • En je wil graag iets doen voor de samenleving in de Hoeksche Waard vanuit de zolderkamer of keukentafel?

Lijk je dit wat? Laten we dan digitaal koffiedrinken. Stuur een mail naar webmaster@omroephw.nl en we nemen contact met je op. En als je nog met vragen zit mag je ook even bellen met Robert-Paul Hoving, tel. 06-224 000 65. Let op, de omroep werkt met vrijwilligers maar het verrijkt wel je lijst met ervaringen.