Tussen Kerstballen en Oliebollen; De Platenkast zorgt voor de juiste muzieksfeer!

Tja…dit is zo’n typisch ‘Niemandsland’, de week tussen Kerst en Oud & Nieuw. Wat doe je dan eigenlijk? Beetje thuis lummelen, naar buiten kijken, spullen opruimen, radio luisteren…Uw presentator Richard Zegers heeft weer een aantal mooie nummers uit zijn platenkast gehaald. Deze dinsdagavond, met in het 1e uur mooie ‘herfstachtige’ nummers, soms wat langer qua lengte. Heerlijk…neem de tijd om lekker achterover te leunen en je te laten verrassen door artiesten die zo’n sfeertje over kunnen brengen. Het 2e uur is het deel wat een paar weken geleden door een storing niet uitgezonden kon worden, met Emmylou Harris nog als “Artiest van de Week“. Zoals gezegd , deze dinsdagavond van 21-23 uur. Reacties voor en na uitzending kan naar “deplatenkast@omroephw.nl”. Terugluisteren via Programma Gemist/De Platenkast op de site van de omroep.