Super mooie opbrengst voor 1e Radio Marathon geheel in het teken van de Roparun.

Het zit er weer op, in twee dagen tijd iets langer dan 26 uur verzoekplaten gedraaid voor Stichting Roparun. Gastheren Fred Mastenbroek en Norbert Ketting werden lieftallig bijgestaan door sidekicks Richards Zegers, Helma Wagemakers (ook catering) en Ankie De Groot Winkelman.

Van ver over onze landsgrens werden er verzoekjes ingediend, ook daar waren we te horen en te zien, dank aan Robert-Paul Hoving en Sem Bakkers. En wat een prestatie van onze Sem Bakkers hij heeft 26 uur lang de techniek verzorgt en de platen opgezocht en gedraaid. Ook dank aan Lijda van Kleef voor de koffie en thee.

Natuurlijk hadden we dit niet kunnen doen zonder de Omroep Hoeksche Waard, super dat wij de studio en de faciliteiten mochten gebruiken, echt TOP!! En natuurlijk onze sponsoren dank, mede dankzij jullie deze mooie opbrengst, PLUS Hans Bogaerts, Reedijk Wonen, deautoexpert.nl, EGM architecten, KOOKATELIER, MaatGarant: Keralit gevel- en dakrandbekleding, www.afscheiders.nl (Riotech uit Heinenoord). Admini Straight, De Vinyl Garage, @Studio Ketting (Insta).

We hebben ook mooie prijzen mogen verloten, 12 x boodschappenpakket, 8x wooncheque plus interieuradvies twv € 350,-, 2x borrelbox en 2x super toffe gepersonaliseerde poster. Dank aan Stichting Roparun directeur Wiljan Vloet, hij nam de tijd in zijn overvolle agenda om bij ons te vertellen waar de Stichting Roparun voor staat en wat zijn organisatie doet, ook mochten wij zijn hele gave top 3 draaien. Alles is nog terug te luisteren op

https://www.omroephw.nl/programma-gemist/

Dank aan John Buijsman voor het inspreken van de gerse promos.

De studio is weer opgeruimd en u kunt vanaf nu weer luisteren naar uw vertrouwde programma’s en muziek. Het was heel gezellig, maar it’s natuurlijk all about the money…...

iets meer dan € 3.000,= hebben we met deze actie opgehaald. Super mooi bedrag, gelijk wensen we u fijne dagen en geniet van elkaar…………….

Roparun Team125Mattie4life