Kitzr maakt single en videoclip over opgroeien in Hoeksche Waard

Songwriter en rapper Kitzr (Jeroen Koster) heeft onlangs een single en videoclip uitgebracht, genaamd “Simpel Leven”, waarin hij beschrijft hoe het was om op te groeien in de Hoeksche Waard.

Het is niet de eerste keer dat de geboren en getogen Puttershoeker schrijft over zijn plek op het eiland. Eerder schreef hij al de titelsong “Turbulentie” voor het jongerenfestival TurbulenT wat plaatsvond in Alcazar in 2006.

Nu 14 jaar later is de Hoeksche Waard weer onderwerp in zijn muziek. De roerige tijden waarin we nu leven deden hem terugdenken aan de tijd waarin hij opgroeide in een veilige, onbezorgde omgeving zonder veel ‘ruis’ van de buitenwereld.

De single “Simpel Leven” is de laatste in een serie van vier singles die dit jaar zijn uitgebracht. Het is een vervolg op het album “De Comeback Kitzr” dat vorig jaar werd gepresenteerd in Theater Walhalla (Katendrecht, Rotterdam) ondersteund door muzikanten met tevens Hoeksche Waardse roots. Inmiddels is Kitzr alweer bezig met het schrijven van nieuwe muziek.

De videoclip is afgelopen zomer geschoten in Puttershoek en is gemixt met stukken van oude privébeelden uit begin jaren 80. Deze videoclip is te vinden op YouTube. Deze single, en alle andere muziek van Kitzr, is te beluisteren op alle streaming diensten zoals Spotify. Kitzr is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Links:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ms4WtqZuM9M
Linktree: https://linktr.ee/kitzr
Instagram: https://www.instagram.com/kitzrrr/
Facebook: https://www.facebook.com/Kitzrrr/