Kaartenactie Numansdorp voor hoop en saamhorigheid

We staan er niet alleen voor. Met deze veelzeggende boodschap is in Numansdorp een kaartenactie opgezet. De kaartenactie is een initiatief van het Dorpsberaad Numansdorp Samen. Met de actie wil het Dorpsberaad alle Numansdorpers in de decembermaand, temidden van de coronacrisis, een hart onder de riem steken.

Het is de bedoeling dat iedereen thuis een kaart voor het raam zet. Deze kaart is speciaal voor dit doeleinde gemaakt. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Numansdorpse winkeliers die lid zijn van de winkeliersvereniging. Zij hebben de actie mede mogelijk gemaakt. 

Wie dat wil, kan ook zelf kaarten uitdelen. Bijvoorbeeld in de buurt of op het werk. Een tip voor wie op Facebook of WhatsApp actief is: de kaart is te downloaden op www.numansdorpsamen.nl/we-staan-er-niet-alleen-voor.

Delen kan met de hashtag #NumansdorpSamen. Zo kunnen anderen worden aangemoedigd om mee te doen.