Eerste hulp voor ouders/verzorgers Hoeksche Waard in coronatijd

Ons dagelijks leven staat behoorlijk op z’n kop vanwege de coronamaatregelen. We werken thuis, kinderen hebben vakantie en krijgen straks online les. We zijn met het hele gezin veel bij elkaar. Om met elkaar deze periode goed door te komen, is informatie speciaal voor ouders/verzorgers verzameld op één webpagina: hoekschewaard.alsvillage.nl/ouders. Welke informatie staat er op de webpagina?Er staan tips en ideeën voor allerlei (online) activiteiten, een overzicht van professionals aan wie advies gevraagd kan worden, informatie rondom corona en tips om elkaar als ouders/verzorgers even een hart onder de riem te steken. De informatie wordt continu aangevuld, dus neem regelmatig een kijkje op de pagina en laat je inspireren.

Wie heeft de wegpagina gemaakt?
De webpagina is een initiatief vanuit het programma ‘It takes a village to raise a child’. Hierin werken ouders, (semi) professionals vanuit onderwijs, welzijn-en zorgorganisaties, gemeente Hoeksche Waard en verenigingen in de Hoeksche Waard samen. Met elkaar hebben zij één doel: het creëren van een fijne, gezonde en veilige omgeving voor alle kinderen in de Hoeksche Waard. Een omgeving,waarin ze prettig op kunnen groeien en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij het opvoeden en opgroeien van kinderen zijn tenslotte alle mensen in de directe omgeving van het kind betrokken!Informatie en/of tips Het is belangrijk dat we met elkaar de site actueel houden met informatie en inspiratie die van belang is.

Heb jij leuke tips/ideeën? Laat het ons weten via hoekschewaard@alsvillage.nl