Een warm gesprek rond Joris´ Kerstboom

Een luisterend oor onder de kerstboom, hang een bal in de boom om iemand in het licht te zetten. Dat is de gedachte achter Joris´ Kerstboom in de bibliotheek. Dat kan nog steeds – per telefoon – ook in coronatijd.

De vrijwillgers van Humanitas – die zich hadden voorbereid op mooie gesprekken bij de boom in de bieb – blijven noodgedwongen thuis. Maar zij staan open voor een goed gesprek.

Bel 078-6763635, het nummer van de interessebank. De beller kan een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. En dit begint voor iedereen bij de vraag, die Joris Linssen stelt: Wie zet jij in het licht? De vrijwilligers van de interessebank bieden een luisterend oor.

De interessebank is bedoeld voor mensen die met iemand anders iets willen ondernemen in de recreative sfeer. Bijvoorbeeld samen naar de bioscoop, fietsen, eten koken of klaverjassen. De interessebank is op 20 januari van 15 uur tot 16 uur in de bibliotheek in Oud-Beijerland. Ook op 25 januari van 15 uur tot 16 uur.