Tips en Tops bij LinkedIn

| 27 nov |

Onder de titel Walk & Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 27 november is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum “tips en tops bij LinkedIn”.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Deze keer krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich op LinkedIn goed te presenteren en een geschikte baan te vinden. Op LinkedIn maak je via social media duidelijk waar je goed in bent, wat jouw kwaliteiten zijn en waarom jij de beste bent voor je favoriete baan. Samen wisselen we ervaringen uit en kijken we hoe je het beste uit de verf komt op LinkedIn.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden.

De Bibliotheek Hoeksche Waard werkt met een coronaprotocol. Daarbij is anderhalve meter afstand houden een must. Evenals het dragen van een mondkapje en handen desinfecteren bij de entree. Bij gezondheidsklachten thuisblijven. Om de veiligheid te waarborgen is het maximum aantal deelnemers 6. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website (debhw.nl / agenda) of in de Bibliotheek.

Tips en tops bij linkedIn | vrijdag 27 november van 9.30 uur tot 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in De Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de Bibliotheek.