Theater het Kruispunt weer open: volop films in november en december

Ondanks dat veel theatervoorstellingen zijn verplaatst naar 2021 of 2022 gaat het theater toch open. Zij vertonen in de maand november en december heel veel films. Omdat er in verband met de maatregelen rondom COVID-19 maar maximaal 30 bezoekers per filmvertoning in de zaal mogen, vertoont het theater de films meerdere keren.

Aankomende week is de spannende en bejubelde actiethriller film Tenet te zien. Ook is de film Buiten is het feest te zien op het witte doek. Een indrukwekkende film, naar de bestseller van Arthur Japin, geïnspireerd op het leven van Karin Bloemen.

Voor de kinderen zijn er op 25, 28 en 29 november veel vertoningen van De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. De laatste kaarten zijn hiervoor nu in de verkoop.

De maand december wordt afgetrapt met dé feel-good film van het jaar: The Singing Club. Een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Rondom kerst kan iedereen genieten van de concertregistratie van mezzosopraan Katherine Jenkins. Deze superster in de klassieke muziek brengt een magische en unieke kerstmusical, die iedereen ongetwijfeld in een feeststemming brengt.

Er worden komende tijd nog heel veel films bijgeboekt. Houd daarvoor www.theaterhetkruispunt.nl/films in de gaten.

Kaarten zijn te koop via de website van het theater of via 0180-615958.