Start bouw De Meent in Numansdorp

Afgelopen vrijdag vond de officiële start bouw van 30 appartementen en 24 woningen van De Meent plaats. Dit project is gelegen in de Torensteepolder in Numansdorp. Projectontwikkelaar Midstate heeft in De Torensteepolder alle vele woningen en appartementen gebouwd.
De Meent bestaat uit 2 appartementen gebouwen van 15 appartementen, tussen deze gebouwen zijn de 24 hoek- en tussenwoningen gesitueerd. Alle deelgebieden in de Torensteepolder hebben een eigen architectuur zo zijn ze goed van elkaar te onderscheiden maar is er toch gezorgd voor een mooi geheel.Wat recht doet aan de prachtige, groene omgeving van De Torensteepolder.

Nog enkele appartementen en woningen in De Meent zijn beschikbaar maar ontwikkelaar Midstate zit in de tussentijd niet stil en is momenteel al druk bezig met De Meent fase 2, hier komen in totaal nog 103 woningen.
In deze tijd van coronamaatregelen is het niet mogelijk om de start bouw van dit project met de kopers te vieren. Door Bolton Bouw, de aannemer, is daarom een online event georganiseerd.
De presentatie is in handen van Evelien de Bruijn,presentatrice bekend van Hart van Nederland SBS6. De Wethouder Piet van Leenen zal samen met At Ton van Midstatede start van de bouw van dit project op feestelijke wijze inluiden. De kopers ontvingen thuis een feestpakket. Hierdoor is het toch mogelijk om met elkaar te toosten op een voorspoedige bouw van het project.