In The Picture: RAYE – Love Of Your Life

Deze week is RAYE – Love Of Your Life onze ‘In The Picture’-track.

De 23- jarige zangeres Rachel Agatha Keen, professioneel bekend als RAYE, debuteerde in 2014 met haar EP “Welcome To The Winter”. In 2016 bracht ze haar tweede EP uit met de titel “Second”. Ze is het best bekend van haar bijdragen aan de singles “By Your Side” van Jonas Blue en “You Don’t Know Me” van Jax Jones uit 2016 , evenals co-lead artiest van de single “Secrets” uit 2020 met Regard. Alle nummers behaalden commercieel succes in Europa. Haar gezamenlijke singles, “Decline” met Mr Eazi, en “Cigarette” met Mabel en Stefflon Don, werden uitgebracht voorafgaand aan haar derde EP “Side Tape” uit 2018. De nieuwste EP van RAYE, “Euphoric Sad Songs”, komt vrijdag 20 november uit en werd voorafgegaan door de singles “Love Me Again”, “Please Don’t Touch”, “Natalie Don’t” en “Love of Your Life”. Die laatste single is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: