Vanavond Ray LaMontagne in Richard’s Platenkast!

Jawel..! Deze avond, Artiest Van De Week, en wát voor een artiest, niemand minder dan de ontroerende Ray LaMontagne. Deze unieke Amerikaanse singer-songwriter ‘rockt’ maar brengt ook intens mooie luisterliedjes. Verder duiken we in de historie van het befaamde Van Morrison’s &Them nummer “Baby, Please Don’t Go”, aan de hand van oudere fragmenten van dit nummer. Daarnaast ook weer volop aandacht voor Roots-Americana van o.a. Krista Shows, Blues van Little Walter, singer-songrwiters als Ry Cooder en Steve Forbert, oud gedienden als Lou Reed en Captain Beefheart. Een super opening direct in het 2e uur met The Allman Brothers. En…een leuke vergeten ‘Golden Oldie”. Dus zet maar aan die radio en geniet, vanaf 21 uur. Reacties en tips welkom naar “deplatenkast@omroephw.nl”. Terugluisteren kan via Programma Gemist op de site van de Omroep.