Milieustraat alleen nog op afspraak toegankelijk

Milieustraat RAD

Met ingang van maandag 14 december 2020 is de milieustraat in Westmaas alleen open voor inwoners die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze afspraak kan nu eenvoudig gemaakt worden via de website www.radhw.nl of via de app RAD HW.

Afgelopen voorjaar stonden er tijdens de eerste golf van COVID-19 lange wachtrijen voor de milieustraat in Westmaas. Dit was toen een onbedoeld neveneffect van de intelligente lockdown. De RAD constateert nu opnieuw langere wachtrijen, als gevolg van de recentelijk aangescherpte maatregelen.

Met een afsprakensysteem wordt het aantal bezoekers beter verdeeld over de dag. Piekmomenten en onvoldoende doorstroom van bezoekers wordt hierdoor voorkomen. Dit sluit aan bij het landelijk beleid om de verspreiding van het virus terug te dringen. Voordeel is dat lange wachtrijen worden voorkomen.

Het maken van een afspraak kan eenvoudig via de website www.radhw.nl of via de app RAD HW. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd is er een keuzemogelijkheid voor een bepaalde datum en tijdblok. U kunt uw bezoek maximaal 2 weken vooruit plannen. Nadat u heeft gereserveerd wordt de afspraak digitaal bevestigd.

Het is nu reeds mogelijk om een afspraak in te plannen voor maandag 14 december.

Let op:

· Vanaf 14 december a.s. is een bezoek zonder reservering niet mogelijk Zonder reservering krijgt u geen toegang · Reserveren kan uitsluitend via www.radhw.nl of via de RAD HW app

· Kijk voor alle richtlijnen en tips voor uw bezoek aan de milieustraat op www.radhw.nl

· Houd u aan de maatregelen

· Tip download de app RAD HW