De Platenkast en Club/96 samen live!

“Where Blues & Country Meet Soul & Jazz!” Een muzikaal spannende ‘combi’ tussen 2 muziekprogramma’s gaan samen live!

Dinsdagavond 1 december, én vanuit de studio praten Richard Zegers en Norbert Ketting hun platen aan elkaar. En waar mogelijk vergezeld met een mooie anekdote of een verhaal achter de plaat. Luister en geniet van deze 2 ‘muziek-idioten’ en artiesten als Little Feat, Linda Ronstadt, Curtis Mayfield, Michael Kiwanuka, Bill Withers en Nina Simone als uithangborden maar ook onbekender spul als Brenda Boykin, Dan Auerbach, Dee Dee Bridgewater en een mooi oud nummer van LOVE. En…. een prachtige afsluiter van The Doors. Vanaf 21 uur, 2 uur lang genieten!

Wilt u vooraf al reageren? mail “deplatenkast@omroephw.nl” .

Terugluisteren kan via Programma Gemist op de omroepsite.