Corona maakt Delicatessenzaak ‘De Hoogheerlijkheid’ tijdelijk 4x zo groot.

De speciaalzaak,De Hoogheerlijkheid, heeft iets nieuws dit jaar, van 26 november t/m 31 december 2020 opent zij tegenover de Action in de Veilingpassage een grote pop-up store.
In de pop-up store zal veel van het assortiment van de winkel te vinden zijn. Zo zijn er chocoladeproducten en wijnen, noten&kazen te vinden. In de pop-up store zullen zij kant-en-klare kerstpakketten, relatiegeschenken, wijnen in kistjes en complete verspakketten in alle soorten en maten aanbieden.

Veiligheid = prioriteit

Aangezien onze klanten zoveel mogelijk thuis de gezelligheid willen creëren en veel andere uitstapjes of restaurantbezoeken onmogelijk zijn, zagen zij de klandizie de afgelopen tijd toenemen. Dit in combinatie met de gezellige decembermaand in aantocht, was voor de Familie Boender de reden om actie te ondernemen.
Veiligheid staat als topprioriteit op de agenda. Om voor hun medewerkers, klanten en collega-winkeliers zoveel mogelijk piekmomenten te spreiden en eventuele rijen te voorkomen en dus samen met de klanten de 1,5m maatregel goed te kunnen blijven garanderen zijn zij het gesprek met de verhuurder aangegaan.
” Het pand tegenover de Action was in de decembermaand nog beschikbaar, hierdoor ontstond de kans om tijdens de decembermaand deze zaak in te zetten als De Hoogheerlijkheid pop-up store” aldus Matthijs Boender. Momenteel werkt de familie Boender aan de laatste voorbereidingen om de unieke delicatessenwinkel eind november te kunnen openen voor het publiek.