Bibliotheek Hoeksche Waard weer open vanaf donderdag 19 november

Vanaf donderdag 19 november mogen alle locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard weer open!
Op de reguliere openingstijden en –dagen zijn bezoekers weer van harte welkom om boeken te komen lenen, terugbrengen en verlengen! Ook onze activiteiten gaan weer van start.

Om het bezoek aan de Bibliotheek voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen hebben we een aantal verzoeken. De leden worden hiervan via een mailing op de hoogte gebracht. Ook bij de Bibliotheek zelf staat duidelijk aangegeven wat ze van hun bezoekers vragen. En verder ligt de nadruk vooral op het plezierig boeken komen lenen zodat er thuis lekker kan worden gelezen!

Verrassingstas

Voor wie het niet prettig vindt om naar de Bibliotheek te komen maar toch graag wil blijven lezen: De bibliotheek blijft de verrassingstasjes met veel plezier thuisbezorgen. Of leden kunnen ervoor kiezen om het tasje af te halen bij de Bibliotheek.

Ook zijn zij momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken om een ‘kwetsbaren-uurtje’ te realiseren.

Ze zien er enorm naar uit om hun leden weer te mogen begroeten in de Bibliotheek!