Bibliotheek Hoeksche Waard komende twee weken gesloten

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn vanaf donderdag 5 november alle vestigingen van De Bibliotheek Hoeksche Waard twee weken gesloten. Maar ook tijdens deze tweede, tijdelijke sluiting doen wij ons best om onze leners zo goed mogelijk te blijven bedienen. Zodat zij lekker kunnen blijven lezen in deze roerige tijden!

Uitleentermijn verlengd
Uitgeleende materialen worden automatisch met drie weken verlengd. Geen zorgen over boetes dus!

Reserveringen
Leners waarvoor een reservering klaarstaat, worden benaderd. Bij een nieuwe reservering nemen wij ook contact met de lener op, om af te spreken of ze de reservering thuisbezorgd willen hebben of de reservering willen komen afhalen.

Verrassingstas
Met veel plezier blijven we verrassingstassen samenstellen, met 4 boeken uit het favoriete genre! De tas kan worden aangevraagd voor zowel volwassenen als jeugd. De verrassingstas kan thuisbezorgd of afgehaald worden. De aanvraag kan gedaan worden op de website www.debhw.nl onder het kopje `Actueel´.

Lenen en inleveren
De reservering of verrassingstas kan afgehaald worden op de volgende locaties en op de volgende tijden:

  • Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum: maandag, woensdag en vrijdag tussen 14.00-17.00 uur.
  • Bibliotheek ‘s-Gravendeel: maandag, woensdag en vrijdag tussen 14.00-17.00 uur.
  • Bibliotheek Klaaswaal: dinsdag en donderdag tussen 14.00-17.00 uur.

Het inleveren van boeken kan ook op bovengenoemde locaties en tijdstippen.

Activiteiten
Op dit moment zijn we druk bezig om de mogelijkheden te bekijken rondom het organiseren van onze activiteiten. Zodra er meer bekend is informeren we hierover op onze website www.debhw.nl.