Voordeuren Connexxion bussen 2 november weer open

Vanaf 2 november zijn reizigers in de Connexxion bussen in de regio Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee weer van harte welkom via de voordeur. Door de plaatsing van schermen is de werkplek van de chauffeurs aangepast om de kans op mogelijke blootstelling aan virusdeeltjes te verkleinen.
Om de veiligheid van het personeel te borgen blijven de stoelen op de eerste rij afgesloten, deze zijn niet toegankelijk. Ook is de aanduiding voor staanplaatsen iets naar achteren verplaatst, zodat reizigers zich niet binnen 1,5 meter van de chauffeur bevinden.
 
Doordat er zo persoonlijk contact mogelijk is met de chauffeur kunnen reizigers ook weer een kaartje kopen bij de chauffeur.
 
Vanaf 2 november geldt dan ook: instappen via de voordeur, uitstappen via de achterdeuren. Het gebruik van een mondkapje blijft verplicht.