Vernieuwd bestuur Startersnetwerk Hoeksche Waard gaat inzetten op jongere ondernemers met ‘Start Smart’ campagne.

Foto: Pim en Sander | credits: Remi Kranendonk

Op vrijdag 25 september jongstleden organiseerde  Startersnetwerk Hoeksche Waard haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in de Eendrachtshoeve. Op deze avond werd officieel afscheid genomen van voorzitter Pim Verhage en penningmeester Irma Büch die zich jarenlang met hart en ziel hebben ingezet voor de vereniging. Pim Verhage is 6 jaar lang de stuwende kracht geweest achter de vereniging en heeft het netwerk voor jonge ondernemers op de kaart gezet als laagdrempelige, maar zeer innovatieve club, waar menig startende ondernemer zich gesteund en zeer welkom mag voelen. Al eerder vorige week heeft Pim een oorkonde voor erelid in ontvangst mogen nemen.

Met het vertrek van Pim Verhage en Irma Büch zijn vrijdag de nieuwe voorzitter Sander Kruijthof, penningmeester Monique Weijers en algemeen bestuurslid Laura van Veenendaal officieel benoemd door de leden. Vanwege coronamaatregelen was een eerdere ledenvergadering uitgesteld.

Het vernieuwde bestuur van Startersnetwerk Hoeksche Waard slaat een nieuwe weg in met haar campagne ‘Start Smart’ die door het frisse verenigingslid, Creatief denker en doener Jobien Kleingeld in het leven is geroepen. Jobien laat zien dat het starten van een eigen onderneming geweldig is, want je bent eigen baas, maar tegelijkertijd sta je voor behoorlijk wat uitdagingen. En dan is er het Startersnetwerk dat je een eind op weg helpt. Want in dit netwerk zitten meer bazen zoals jij.  ‘Start de Connectie’, ‘Start de Inspiratie’ en ‘Start de Groei’ zijn de 3 pijlers die deze campagne gaan dragen en waarvanuit gecommuniceerd gaat worden. Nu ook via de Instagram account van Startersnetwerk Hoeksche Waard met hashtag #startsmarthw. Met deze campagne wil het bestuur de jongere ondernemers die zich tot nu toe misschien nog niet geheel aangetrokken voelden tot het netwerk, beter aanspreken en bereiken.

Startersnetwerk Hoeksche Waard bestaat uit een groep startende ondernemers die op een informele, gemoedelijke manier bijeen komt om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap. Normaal gesproken is er elke laatste vrijdag van de maand een netwerkborrel en halverwege de maand organiseren zij de StartersNetwerk Academy, een avond waarop inspirerende sprekers meer vertellen over een relevant onderwerp. Vanwege de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten de afgelopen maanden veelal virtueel geweest.

Inschrijven voor de nieuwsbrief en/of bijeenkomsten kan via de website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl of www.startsmarthw.nl