t/m november: expositie Schilderijen Landschap Hoeksche Waard

|okt, nov|
In de maanden oktober en november exposeert Boukje Gjaltema in natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 te Oud Beijerland.Boukje Gjaltema, nu woonachtig in Oud-Beijerland is geboren en opgegroeid in Friesland.In 1977 verhuisde zij naar Rotterdam om de verpleegopleiding te gaan volgen.Na haar opleiding is ze getrouwd en daarna met haar gezin vanuit Rotterdam naar Oud Beijerland verhuisd.

Zij zocht en vond hier de rust en de gemoedelijke omgeving van het platteland. Die rust en ruimte in de Hoeksche Waard bevalt nog steeds erg goed.Al op jonge leeftijd was tekenen voor Boukje een boeiende bezigheid en nu is de Hoeksche Waard een bron van inspiratie voor haar teken- en schilderwerk.Afgelopen jaar heeft zij les gehad van Cees Vegh in Gouda. Deze lessen sloten naadloos aan bij haar interesse voor de natuur en landschappen.
Boukje Gjaltema is lid van de Hoeksche Waard teken- en schilderskring.