Stem HWL bij Rabo ClubSupport 2020!

Als je een bankrekening hebt en lid bent (of wordt van) van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden kan je van 5 t/m 25 oktober 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die je een warm hart toe draagt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.
Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Totaal verdeelt de Rabobank dit jaar EUR 100.000,- onder ca. 300 deelnemende verenigingen op de Zuid-Hollandse Eilanden. De Rabobankleden kunnen ook dit jaar weer voor HWL kiezen. 

https://bankieren.rabobank.nl/online/nl/qsl_debitcardlogon.do

 Als je nog geen lid bent, kan je daar ook lid worden. NB. Jij hebt 5 stemmen , maar mag maar 2 stemmen op dezelfde club uitbrengen. Waar wil HWL de opbrengst aan besteden?De opbrengst dit jaar wordt besteed aan een impuls voor biodiversiteit in het door HWL beheerde bosje aan de Hoekscheweg in het Oudeland van Strijen.

Meer info: https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/147627-hoekschewaards-landschap?code=3699