NBC Klein Profijt helaas dicht. Maar………..

Ook bezoekerscentrum Klein Profijt zal vanaf donderdag 14 oktober weer zijn deuren moeten sluiten als het gaat om horeca. Ze hebben dit eerder meegemaakt en kennen inmiddels de routine. We zullen met zijn allen deze situatie moeten keren, en zij zullen daar als bezoekerscentrum en Hoekschewaards Landschap ook aan mee werken.

Maar kan er dan niets meer? Nou gelukkig mogen er een boel dingen nog wel en daarom hieronder nu eens de dingen die nog wel kunnen eerst.

Wat kan er wel:
– Er kan gewoon koffie/thee/frisdrank gekocht worden via het (inmiddels bekende) luik. Ze zullen net als in het voorjaar werken met disposebles. Ze kunnen hierbij ook een tosti of koek leveren.
-Tijdens de herfstvakantie (en ook daarna) is het kabouterpad gewoon te doen. U krijgt de papieren en kaboutermutsen en u kunt zelfstandig de route lopen, zoals altijd en aan het einde krijgen de kinderen een aardigheidje. Kosten 2,50 per kind
– U kunt via het luik of gewoon door even binnen te lopen (met mondkapje graag) nog steeds pakken sap kopen (oude EUR 5,- & nieuwe EUR 8,50) – En ook de honing en jam blijft gewoon in de verkoop.
– De bestellingen (wildernisvlees) kunnen gewoon worden afgehaald- En nieuw voor de herfstvakantie. Het braakballen pluispakket 4 braakballen een uitleg, determinatievel en een pluisdiploma. Dan kunnen de kinderen thuis lekker op ontdekkingstocht. Kosten EUR 3,- per pakket.

En dan toch omdat het even moet. Wat kan er voorlopig even niet:
– helaas kunnen ze u niet binnen ontvangen en koffie en thee serveren in het gebouw.
– U kunt niet binnen zitten.
– Onze openingstijden blijven in principe 10 tot 17 uur, maar bij slecht weer kunnen zij die aanpassen. Wilt u dus een kabouterpad doen of iets ophalen, bel dan even 0186 621888.