Meedenken over vrijetijdsbesteding

Wethouder Paul Boogaard kwam ons bijpraten over de Visie vrijetijdseconomie. Via een enquête maar ook door gesprekken met de jeugd is men momenteel bezig te inventariseren waar de Hoekse Waarder zelf op dit moment behoefte heeft m.b.t. de vrije tijd.
Natuurlijk denkt de jeugd dan aan een hamburgerrestaurant en bioscoop maar de wethouder gaat verder op de zaken in. Wat is ook goed voor de economie op het eiland?
Meer mensen die het eiland bezoeken en hier hun boodschappen doen bij bijvoorbeeld bij de boer? Misschien een combinatie van mooie wandel- en fietsgebieden welke de Hoeksche Waard al heeft combineren met eenvoudige horeca zodat mensen (toeristen) ook hun geld uitgeven op het eiland. De visie zal dit najaar of in het vroege voorjaar van 2021 in de Gemeenteraad worden gepresenteerd.