J.J. Cale in “De Platenkast” !

Een tikkeltje eigenzinnig, verrassend en tegendraads… dát is de kracht van “Richard’s Platenkast” maar wel met het idee om u eens ‘andere muziek dan normaal’ te laten horen, die je normaliter níet op radiostations hoort.
Ook nu valt er weer veel te genieten van heerlijke Roots/Americana, Blues, Country en Soul, van oude bekende én nieuw talent. Bekenden? jawel, o.a. van 60’s & 70’s helden als The Beatles, The Moody Blues en The Kinks, tot Steely Dan, Van Morisson, Jackson Browne, Rod Stewart met zijn Faces en onze eigen Brainbox! Onbekendere artiesten als Cody Chestnutt, Bettye Lavette, Eilen Jewell, Tyler Childers en Holly Cole.  Ook een paar leuke ‘vergeten’ Golden Oldies en als klapper….de lome bluesy sound van J.J.Cale als Artiest Van de Week!   Luister en onthaast met een drankje, deze dinsdagavond vanaf 21 uur! Reageren voor of erna kan naar ”deplatenkast@omroephw.nl” Terugluisteren kan ook via de website Omroep HW en Programma Gemist.