Café HW gemist?

Café HW gezellig terugluisteren dit weekeinde? Veel programma’s zijn terug te luisteren, ook Café HW van afgelopen vrijdagavond, het is ons zelfs gelukt om Sinterklaas te pakken te krijgen in Spanje, hij had een echte SCOOP exclusief voor Café HW.

Café HW, vrijdag hadden we in de uitzending⏩ de keuken en workshops draaien en een heus Sinterklaasfeest bij KOOKATELIER, actie van en nominatie voor Restaurant ‘t Land van Wale, boswachter Chantal van Burg met tips voor de herfstvakantie, senioren zoom online dating bij Mingle the Single, wat en hoe over de steeds populairdere minibiebs met Helma, en we hebben de echte #sinterklaas nog kunnen bereiken en Hij legt uit hoe de intocht mogelijk gaat verlopen. Wat een gezellige uitzending weer met Sabrina Mourits, Sem Bakkers en Norbert Ketting. En veeeel muziek!

1e uur https://www.omroephw.nl/spelers/radiospeler.php?programmaid=187&item=161020202000

2e uur https://www.omroephw.nl/spelers/radiospeler.php?programmaid=187&item=161020202100

Fijn weekend!