Bizar verhaal in Richard’s Platenkast…

Deze dinsdagavond van 21-23 uur in Richard’s Platenkast, het bizarre verhaal van een muzikant die niet wist dat hij wereldberoemd was in Zuid Afrika! Alleen daarom al is Sixto Rodriguez de Artiest van deze week. “Searching voor Sugarman” vertelt het verhaal van de zoektocht naar deze verdwenen mysterie… én met muziek van zijn 2 LP’s van destijds. Uiteraard ook weer heerlijke muziek vanuit de Roots-Americana door de Cactus Blossoms en John Craigie, Soul met The Isley Brothers en Sly&Family Stone , Blues van Taj Mahall, Southern Rock door Charlie Daniels en Gregg Allman en Singer-Songwriters als A.J.Groce, Joni Mitchell en Rickie Lee Jones. Oud maar óók nieuw talent komt aan bod. Ook 2 speciale verzoeknummers. Het 1e uur is meer ‘up-tempo’ en het 2e uur bestaat uit heerlijke en intense ‘achterover-leun-muziek’. Geniet van een bijzonder mooie Platenkast! Reacties welkom naar “deplatenkast@omroephw.nl”. Terugluisteren kan via Omroep Hoeksche Waard “Programma Gemist” en naar rubriek Platenkast.