Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek heeft Bibliotheek Puttershoek besloten om voor tenminste een week te sluiten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn open.

Reservering thuisbezorgen
Zij bieden leden die niet in de gelegenheid zijn om naar de Bibliotheek te komen de mogelijkheid om de reservering thuis te laten bezorgen. Leden kunnen dat telefonisch aanvragen op het nummer 0186613782.

Verrassingstasjes
Ook brengen ze met veel plezier een verrassingstas thuis, met boeken uit het favoriete genre. Aanmelden hiervoor kan onder het kopje ‘Actueel’ op de website www.debhw.nl of telefonisch op het nummer 0186613782.

Bezoekers kunnen de website www.debhw.nl in de gaten te houden voor actuele informatie.