Zorgwaard blijft voorlopig voorzichtig

Vorige week leek het erop dat Zorgwaard vanaf vandaag de extra voorzorgsmaatregelen op locatie Rembrandt mogelijk zou kunnen versoepelen. Vanwege een nieuwe coronabesmetting bij een medewerker van de afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ) doen ze dat voorlopig niet.

Zorgwaard handhaaft alle huidige maatregelen op locatie Rembrandt tot nadere berichtgeving. Alle GRZ-cliënten zonder isolatieverpleging hebben zij inmiddels preventief laten testen. Ook de medewerkers die vorige week op de afdeling GRZ werkzaamheden hebben verricht, laten zich testen.

De preventieve tests die zij eerder deden bij de medewerkers van team horeca zijn gelukkig negatief en daarom is het restaurant op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek sinds afgelopen donderdag weer open.