Strijen uit de bekerstrijd

Door een 6-2 nederlaag tegen 1e klasser Nieuwenhoorn is de Strijense Technische Unie equipe uitgeschakeld voor verdere deelname aan wedstrijden om de KNVB-beker.

De eerste helft was het aanzien meer dan waard, mede door een foutenfestival in beide verdedigingen. Na de 1-0 van Tim van der Lijn in de 7e minuut was het in de 10e minuut aan de andere zijde raak; na een vloeiende aanval zette Romeo da Silva zijn maatje Jaylee Romero  vrij voor keeper Ragip Orzak en  hij scoorde koelbloedig de gelijkmaker. In de 15e minuut profiteerde Dimitri Gomes Almeida van geklungel in de Strijense defensie en schoof de bal beheerst langs keeper Natoe dos Santos, maar in de 20e minuut wist Nelson Viera Tavares de stand weer gelijk te trekken. Na een wat rustiger periode werd Romeo da Silva op slag van rust gestuit door keeper Ozrak en was het slotakkoord voor Dimitri Gomes Almeida die de bal na een gesmoorde vrije trap kon oppikken en gemakkelijk de ruststand 3-2 aantekende.

Na de rust kon Strijen geen potten meer breken en liep Nieuwenhoorn gemakkelijk uit naar de 6-2 eindstand.  A.s. zaterdag begint Strijen de competitie in de 2e klasse E met een uitwedstrijd tegen D.B.G.C. in Oude-Tonge. Aanvang van de wedstrijd op Flakkee is om 14.30 uur.