Online Voedingsplatform bij Zorgwaard

foto Zorgwaard gerecht

Zorgwaard stelde al in augustus 2019 een speciaal gastroteam aan met daarin een kwaliteitsverpleegkundige, logopedist, chef gastro-engineering en als het nodig is een diëtist of ergotherapeut. Dit speciale, multidisciplinaire team zorgt ervoor dat iedere cliënt, ongeacht zijn of haar fysieke ongemakken, goed en smaakvol eet en Zorgwaard neemt in september – als eerste zorgorganisatie in Nederland – een nieuw, online voedingsplatform in gebruik. Een primeur op het gebied van voedselmonitoring. Dankzij het platform kunnen wij nóg beter in de gaten houden of iedere cliënt lekker, gezond, voldoende en veilig eet, zelfs als er sprake is van een eventuele handicap. Martijn van Gemst, Chef gastro-engineering Zorgwaard was bij ons te gast. Beluister hier het interview terug.