Numansdorp opent ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0-4 jaar!

|16 september|
Wil jij wat leuks doen samen met je kind? Andere ouders ontmoeten en even lekker bijkletsen en inspiratie opdoen over opgroeien & opvoeden?

Vanaf 16 september kan dat iedere woensdag tussen 09.30 en 11.30 uur op de nieuwe ontmoetingsplek bij BSO de Dubbeldekker, Buttervliet 2 in Numansdorp.

Activiteiten op woensdag 16 september
Tijdens de opening staan er een aantal leuke activiteiten op de planning. Denk bijvoorbeeld aan stenen schilderen, schminken en een gezamenlijk kunstwerk maken. Daarnaast wordt de nieuwe naam onthuld en word je getrakteerd op een drankje. Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. Er is daardoor een maximum aantal toegestane bezoekers.

Wat je daarna kunt verwachten
Wekelijks kun je samen met je kind van 0-4 jaar mee doen aan een leuke, gratis activiteit. Daarnaast werkt de Ontmoetingsplek met maandelijkse thema’s waarbij je met elkaar of een professional in gesprek kunt gaan. Je bent met en zonder kind van harte welkom!

Meer informatie over ontmoetingsplekken voor ouders in de Hoeksche Waard vind je op hoekschewaard.alsvillage.nl/ouders onder het kopje ontmoeten.