Koken centraal in Stijlstudio 22

Marjoliein Poel, Dames de Jong

Wederom een stijlvol, gezellig, smakelijk en leerzaam uurtje luisterplezier bij Stijlstudio 22.

Op bezoek was Marjolein Poel van Dames de Jong. Zij geeft kookles aan jong en oud in haar eigen grote keuken in Mijnsheerenland en wanneer je op vrijdagavond geen zin hebt in koken dan kan je bij Marjolein terecht voor iets lekkers. Haar quiches zijn niet te versmaden.
Willemien Schipper van Van het Koken geeft kookworkshops met bijzondere thema’s zoals, Gerechten uit de Tweede Wereld Oorlog, of Literalicious, Gerechten gebaseerd op de Wereldliteratuur. Beide dames geven ook nog gratis tips cadeau. 

De kijktip van deze week: Julie en Julia,  film over Julie die iedere dag een gerecht maakt uit het kookboek van Amerikaanse tv kokkin Julia Child en daar vervolgens over blogt. Een zeer smakelijke en vermakelijke film met Meryl Streep in de hoofdrol.
Leestip: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi, Flavour.


Beluister hier de gesprekken terug:

Gesprek met Marjolein Poel
Gesprek met Willemien Schipper