Huiskamerdisco “The Home Of Real Soul Funk Disco and a tikkie Djezz”!

Thuisblijven is het nieuwe uitgaan.

Huiskamerdisco is de start van jouw zaterdagavond vol muziek op de Omroep Hoeksche Waard, geen stress je haar zit altijd goed en ja die joggingbroek kan echt! Norbert Ketting draait van 18:00 tot 20:00 uur platen die je lang niet gehoord hebt, nooit gehoord hebt en ook nieuwe platen in de Huiskamerdisco. Speciale studio gasten Harold Melvin & The Blue Notes en muziek van oa. Roce Royce, Fatback Band, D-train, Mario Bondi, Instant Funk…… Dat kan zo maar eens veranderen, want we gaan live zaterdagavond. Onder FB bericht van de Omroep kan je jouw eigen “Ear-Banger” aanvragen.

Dus we hebben een date? Tot zaterdag!

Vanaf 20:00 uur Oud en Fout jaren 80 en 90 gevolgd door HW Dance Now, dat is lekker thuisblijven!

  • huiskamerdisco@omroep.nl