Hoeksche Waarde singles stappen in het (liefdes?)bootje

|12 september|
Afgelopen zaterdag, 5 september, stapten 30 singles – op veilige afstand – in een kano door de pittoreske polder in ’s-Gravendeel. Het Hoeksche Waardse Mingle the Single organiseerde deze activiteit speciaal voor singles uit de buurt.

In het begin van de middag verzamelden de deelnemers zich op Camping Polderland in Mookhoek, ’s-Gravendeel. De singles stapten in het kanobootje en paddelden een mooie route langs het riet met een tussenstop op een breed stuk water, waar een soort van ‘floating market’ (drijvende markt) ontstond. Op deze manier hadden de singles de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken vanuit hun eigen bootje. Daar werd gretig gebruik van gemaakt, de bootjes voeren langs elkaar heen en er ontstonden leuke gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje. Bij terugkomst bleek dat niet iedereen heeft het droog gehouden en sommige bootjes in het riet beland waren. Gelukkig was er op de camping de mogelijkheid om op te frissen voor de barbecue.

Na het kanoën werd er nog gezellig nagepraat, gevolleybald, gepingpongd en werd de barbecue aangestoken, want hongerig waren de singles zeker… Toen de avond viel en het wat kouder werd, zorgde een kampvuurtje – en natuurlijk het vrijgezellige gezelschap – voor de nodige warmte.

“We kijken terug op een fantastische activiteit.” zegt Natascha de Ruiter, initiatiefneemster van Mingle the Single. “Erg leuk om te zien hoe alle singles er een gezellige dag van hebben gemaakt met elkaar. Hier en daar zagen wij zelfs hele leuke gesprekken ontstaan. De volgende dag hoorden wij dat er telefoonnummers zijn uitgewisseld. Zo leuk! Volgende week doen we het nog eens over, maar dan met 50+ ers!”.

Op zaterdag 12 september wordt er een zelfde activiteit voor 50+ vrijgezellen georganiseerd, maar dan ’s ochtends met aansluitend een lunch. De dames hebben zich al massaal aangemeld en er zijn nog enkele plekken voor vrijgezelle mannen beschikbaar. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. Meer informatie of aanmelden? Kijk op www.minglethesingle.nl

Mingle the Single
Mingle the Single organiseert activiteiten en gezellige samenkomsten speciaal voor vrijgezellen/alleenstaanden/singles uit de Hoeksche Waard. Er is o.a. een avond speciaal voor alleenstaande ouders in samenwerking met kinderopvangorganisatie Kivido georganiseerd, maar ook een kookworkshop, virtueel daten en solexrijden. En met succes, er zijn al meerdere matches ontstaan.