Het KletsTafeltje op aanvraag

Kopje koffie

In deze tijd van Corona waar eenzaamheid hard kan toeslaan is Welzijn HW naast alle andere activiteiten die aangeboden worden t met het KletsTafeltje in ’s-Gravendeel.

Al een aantal bewoners hebben hiervan gebruikt gemaakt en het initiatief vraagt om vervolg.

Er wordt aangebeld met de vraag of u zin heeft in een praatje. Als u daar behoefte aan heeft wordt er, bij mooi weer, een tafeltje voor uw deur gezet. De vrijwilligers hebben koffie en thee bij zich en een kletskopje. Maar met minder weer kunnen we, als u bijvoorbeeld in een Atrium woont ook meedoen want dat zitten de vrijwilligers en u droog.

U kunt met uw eigen stoel en kopje voor uw deur gaan zitten en de vrijwilligers op veilige afstand aan de andere kant. Zo kan er op een veilige manier toch even gepraat worden. U kunt van alles aan hen kwijt: hoe het met u gaat, hoe het in de buurt gaat, of u hulp nodig heeft of gewoon even lekker bijpraten.

Weet u iemand die dit leuk zou vinden of wilt u zichzelf aanmelden dan kan dat via Marianne Groothand, marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 088-7308900. In overleg wordt er dan een afspraak met u gemaakt.