Goudswaardse Boys onderuit bij Elegantier Boys

Afgelopen zaterdag is het Goudswaardse Boys niet gelukt om de goede seizoensstart een passend vervolg te geven.  

Na een – van beide kanten – in gezapig tempo begonnen wedstrijd kwam de thuisclub halverwege de eerste helft op 1-0 toen de geheel vrijgelaten Volkan Boyük raak kopte. Afgezien van een tweetal doelpogingen van Goudswaarder Jacco Vink werd de niet al te zeker ogende doelman Ebubekir Duran nauwelijks op de proef gesteld.  

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen of Volkan Boyük werd opnieuw door de Goudswaardse defensie over het hoofd gezien: 2-0. Op het al vroeg in het seizoen door de rijkelijk gevallen bladeren spekglad geworden veld probeerden onder anderen Nardo Tol en invaller Mitchell Klijn nog wel iets namens de bezoekers, maar de overtuiging ontbrak. Het fysiek sterke Egelantier Boys bleef moeiteloos overeind en liet doelman Bryan Huijzers door toedoen van Saban Yildirim en Emre Akdil nog tweemaal de trieste gang naar het net maken: 4-0.